Mobiele Airco's

Mobiele Airco's

Met een airco kunt u gemakkelijk een ruimte afkoelen en ontvochtigen. Een airco zorgt er namelijk voor dat de warme lucht uit een ruimte naar buiten wordt vervoerd. Dit wordt gedaan door middel van een slang die de warme lucht via een afvoerslang naar buiten voert. Een groot voordeel van een mobiele airco met slang is de verplaatsbaarheid, de airco kan namelijk makkelijk naar verschillende ruimten worden verplaatst en worden aangesloten.

De mobiele airco's van cooleairco.nl kunnen niet alleen ruimtes afkoelen in de zomer, maar de mobiele airco's kunnen ook ruimtes verwarmen in de winter door de lucht te verwarmen en deze te verspreiden in de desgewenste ruimte.

Een mobiele airco van Coole airco.nl zijn van het merk Comfort line en van het merk Carrier. De comfort line, ook wel bekend als het kwaliteitsmerk van Wasco. Wasco is al meer dan 50 jaar actief op het gebied van verwarming, ventilatie en koeltechniek. De focus van het bedrijf zit hem in de kwaliteit, alle mobiele airco's beschikken over verschillende certificaten en veiligheidskeurmerken, hierdoor weet je altijd dat je kwaliteit en degelijkheid aanschaft.

Het merk Carrier heeft al meer dan 100 jaar aan ervaring in energiebesparing, verwarming en koeloplossingen, daarom zijn ook de mobiele airco's van dit merk een goede keuze. Ook is Carrier de oorspronkelijke uitvinder van het eerste airconditioning systeem, dit was meer dan 100 jaar geleden. Het bedrijf heeft in de tussentijd niet stilgezetten, want ze hebben meer dan 100 jaar veel innovaties doorgevoerd. Daarnaast is het bedrijf sinds 1997 volledig ISO gecertificeerd.

Je hebt zojuist dit product aan het winkelwagentje toegevoegd: