Mobiele Airco

mobiele-airco-artikel

Mobiele Airco

Wellicht denkt u bij een airco direct aan een unit die in de muur of gevel wordt geplaatst. Vaak geeft deze gedachte ook veel beren op de weg, qua inbouwmogelijkheden en waarschijnlijk het kosten aspect.

Vandaar dat wij u toch eens de mobiele airco onder de aandacht willen brengen. Een mobiele airco is bij uitstek ideaal voor het Nederlandse klimaat.

Waarom zult u denken?

Bijvoorbeeld bij warm weer haalt u de mobiele airco uit uw opslag en indien de airco wieltjes heeft, kunt u hem ook nog makkelijk van ruimte tot ruimte verplaatsen, juist daar waar u op dat moment het meest behoefte heeft aan de airco functionaliteit.

“Overigens geldt dit ook andersom uiteraard. Ruimtes die u niet warm genoeg krijgt met de standaard verwarming, kunt u tijdelijk ook extra verwarmen met de mobiele airco”

Een ander voordeel is dat een vakman en de professionele installatie overbodig zijn bij dit type airco. Het enige dat u nodig heeft voor een mobiele airconditioner is een stopcontact en een opening voor de afvoerslang. De slang legt u naar buiten door bijvoorbeeld een raam en de airco kan in gebruik worden genomen.

Overigens laat u  niet stoppen door de gedachte dat een uitvoer door het raam of deur lastig is, hiervoor zijn tegenwoordig prima functionele oplossingen, zoals raamafdichtingen.

Daarnaast is een mobiele airco een stuk voordeliger dan een vaste airco aan de wand. U hoeft namelijk geen extra installatiekosten te betalen of mogelijke plaatsing kosten.  Daarnaast kunt u het onderhoud zelf uitvoeren.

Kortom, zoekt u een relatief goedkope oplossing voor tijdelijk warm weer dan is de mobiele airco uitermate geschikt.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *